Družbena odgovornost

V podjetju A-soft delujemo družbeno odgovorno, zato podpiramo različne športne, kulturne in humanitarne projekte oziroma posameznike. Vsako leto sodelujemo na Managerskem koncertu, donatorski prireditvi za nadarjene mlade glasbenike, že več let sponzoriramo Košarkarski klub Olimpija in Športno društvo Extrem.

Naših donacij in sponzorskih sredstev so vsako leto vesele tudi nekatere osnovne šole, Policijski sindikat Slovenije in Zveza društev upokojencev Slovenije.

Skrb za zaposlene

Naše podjetje je skrbno in prijazno do zaposlenih ter njihovih družin, saj se zavedamo, da se zadovoljstvo zaposlenih izraža na kakovosti in učinkovitosti celotnega poslovanja našega podjetja.

Za zaposlene skrbimo na različne načine: z rednimi usposabljanji in izobraževanji, z nagrajevanjem, s prilagodljivim delovnim časom ter delom od doma, če je potrebno, pa tudi z različnimi družabnimi dogodki, ki jih večkrat na leto organiziramo posebej zanje.

Naša največja posebnost pa je masažna soba: vsak drugi torek naše zaposlene med delovnim časom obišče maserka Maja, da jim 'razbremeni' hrbtenico in ramena ...